CEINTRA

August: Traumatologi og Psykosomatik - 3 dages kursus med viden du havde ønsket, du havde haft for længe siden

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

introduktion og grundforløb

August: Traumatologi og Psykosomatik - 3 dages kursus med viden du havde ønsket, du havde haft for længe siden

Grundkursus: Traumatologi & psykosomatik

at arbejde med krop, nervesystem, resonans og kontakt i det terapeutiske rum

At arbejde terapeutisk med forløsning af menneskers traumer kræver meget. Der er utrolige mængder af informationer at forholde sig til, når et menneske kommer med sit livs bagage og ønsker lindring af smertefulde tilstande.

Det er let at blive grebet og måske endda overvældet af det pres, klienten kommer med.
Det er en kompleks dans mellem alt det, der opstår, i klienten, i dig og i jeres samspil, og hvor det er afgørende, at du som terapeut er i stand til at skelne skarpt og have konkrete måder at hjælpe klienten til regulering og finde vej igennem den indre labyrint, klienten ikke kan finde ud fra.

På Ceintra har vi nogle ”røde tråde” vi ikke vil eller kan undvære i det terapeutiske arbejde og som vi gerne vil dele med dig.

At bruge kroppens sansninger som kompas – både dine egne og klientens. (Kroppen er vores pålidelige vejviser i dette felt – og det er igennem kroppen at forløsningerne sker).

At mærke resonansfeltet og vide, hvordan du kan møde det, du mærker – og det du ikke mærker …. (Resonans er alfa og omega mellem os mennesker og vi er amputereret i vores arbejde, hvis ikke vi inddrager dette vigtige aspekt).

At vide, hvordan kontakt mærkes – og hvordan det mærkes, når der ikke er kontakt. (Når traumer får lov at få frit spil ryger kontakten. Til sig selv og dermed også til andre. Derfor er det så afgørende, at vi som terapeuter bliver helt skarpe på, hvornår vi er kontakt og hvornår klienten forsvinder væk fra kontakten – og hvad der forårsager det. Kontakt i relationen er essensen i alt traumearbejdet.

For at lære dette kræver det en viden om
Nervesystemets opbygning og vores udvikling lige fra undfangelsen, livet i livmoderen, og tiden efter fødslen.

Kroppens og hjernens samarbejde. Hvad traumer gør ved kroppen og udviklingen af psykosomatiske tilstande og sygdomme.

Kontakt, relation og udviklingstraumer, og hvordan vi kan støtte og dosere kontakt og tempo i forhold til de mennesker, vi arbejder med.

Du får desuden en kort introduktion til de 4 vogtere, der står i vejen for forløsning af traumer: Skyld, skam, chok og afsky

Beskyttelsesadfærd. Vi gennemgår de mest basale beskyttelsesadfærd.

Vi taler om hypo- og hypertilstande, og måder vi kan arbejde med kroppen og kontakten for at hjælpe med forløsning og bevægelse af traumatologiske tilstande.

Grundkurset vil være en vekselvirkning mellem teori, øvelser og live demonstrationer.

DKK 4,350
Total due DKK 4,350

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.