CEINTRA

Workshop: Senfølger af overgreb

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Banner Workshop med Tanja Eskesen

Workshop: Senfølger af overgreb

At have været udsat for overgreb - uanset om de er seksuelle eller ej - kan have vidtrækkende konsekvenser. 

Seksuelle overgreb lægger sig i os som en ordløs erfaring. En grundlæggende utryghed, som påvirker vores Livsenergi og måde at være til stede i Livet på. Senfølger påvirker relationer - ikke kun til andre mennesker, men også relationen til os selv. 

Overgreb kan give en følelse af ensomhed, som aldrig går væk – uanset hvor meget eller lidt socialt Liv man har. Ensomheden udspringer af følelsen af afstand til Livet. Ikke at kunne forbinde sig dybt, hverken til sig selv eller andre mennesker. 

Ofte vil det at have været udsat for overgreb påvirke vores tro på vores egne sanser og oplevelser, men også vores evne til at handle på det som gør os godt.

For at få adgang til både vores sanser, kraft og handlekraft, må vi tage os af senfølgerne. Ikke i håb om at de på magisk vis forsvinder, men for at blive mere fri til at handle. 

Indhold:
Tanja vil dele af den erfaring og indsigt, hun har som vølve og seer ind i overgrebsfeltet. Vi vil bruge indre, guidede oplevelser, lette bevægelser og dialog til at understøtte processen. 

Målgruppe
Workshoppen er for dig som har erfaringer med overgreb – uanset om de er seksuelle eller af anden art. 

Du skal være oprigtigt interesseret i at arbejde med dig selv og kunne rumme at være i en gruppe og  tage personligt ansvar for din udvikling. 

Formålet
Formålet med workshoppen er  at møde det sårede i dig med nænsomhed og derigennem får en dybere kontakt til din kraft, sådan at du bliver bedre til at håndtere senfølgerne og bliver friere til at træffe valg, der gavner dig.

Om Tanja Eskesen
Tanja er vølve med speciel interesse for den urkvindelige kraft. Desuden er hun uddannet fysioterapeut og har egne erfaringer med overgreb. Hun har skrevet 7 bøger, blandt andet en bog om senfølger af seksuelle overgreb (Kraften i Mørket) og en bog om destruktive mor-datter relationer (Min mors datter). Derudover har hun deltaget i adskillige podcast om overgreb. Se mere på TanjaEskesen.dk

DKK 2,100
Total due DKK 2,100
including 25% moms DKK 420.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.